Kategóriák
Minden ami sport

Látogasd meg másik webáruházunkat: 

Elérhetőségeink
Gyereksport-szer Kft.
gyerekjatekszer@gmail.com
Tel.: +36 26300688 (Korlátozottan elérhető szám, kérjük a nyári időszakban a szabadságolások miatt inkább emailben vegyék fel velünk a kapcsolatott!)
Személyes átvétel üzletünkben:
2000 Szentendre Dobogókői út 4. (Interspar áruházon belül)
Webáruház:

www.gyerekjatekszer.hu
Új Árukereső
Kategóriák
Díjaink

Cégünk másik webáruházának, a gyereksportszer.hu -nak elért díjai:

     Ország Boltja 2015 Minőségi díj Sport és fitnesz kategória II. helyezett 

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Jelmezek

Fő kategória >Jelmezek



Farsangi jelmezek kicsiknek és nagyoknak!

Farsangi jelmezek kicsiknek és nagyoknak!Manapság már több alkalom is kínálkozik a gyerekek és felnőttek számára is arra, hogy levetkőzzék igazi énjüket és valaki más bőrébe bújjanak. A hazánkban is egyre népszerűbb Halloween mellett azonban mégis a farsangi időszak az igazi ideje a beöltözésnek. Ez a jelmezek, a farsangi fánk, a móka és a kacagás időszaka.

 

A kicsik izgatottan készülődnek, tervezgetnek, álmodoznak. Nem minden szülő engedhet meg magának azonban annyi időt, hogy saját maga készítsen jelmezt csemetéjének vagy egyszerűen csak nem rendelkezik olyan kézügyességgel. Szerencsére ez még nem jelenti, hogy gyermeke jelmez nélkül marad, hiszen ha hozzánk fordul, webáruházunkból azonnal megrendelheti a vadonatúj, gyönyörű jelmezeket gyermeke számára. A klasszikusok mellett modern darabokkal is készültünk, így minden csemete megtalálhatja álmai jelmezét nálunk.

 

Gyermeke mindig is tűzoltó, Zorró vagy asztronauta szeretett volna lenni? Esetleg a jégvarázs Elzája bűvölte el vagy éppen Csingiling szárnyait szeretné magára ölteni? Nálunk bármi lehetséges!

Webáruház készítés